Villanybojler bszerelése gázbojler helyett
Gázbojler helyett villanybojler beépítése

Villanybojler beépítése gázbojler helyett

Villanybojler felszerelése takarékos és komfortos megoldás lehet átfolyós gázkészülék helyett . Nyitott égésterű készülékek füstgázelvezető rendszere sokszor kifogásolható a kéményseprők által, így kötelezik a tulajdonost a hiba megoldására.

Gázkészülék csere

Első megoldásként a gázkészülék csere jut eszünkbe, de ez új készülék vásárlásával és a kémény korszerűsítésével jár ami egy több emeletes ház földszinti lakásánál nagyon nagy költség tud lenni.

Villanybojler bekötése gáz helyett

Villanybojler felszerelése gázbojler helyett kiváló választás lehet, ha kötelezik a felhasználót a régi gázkészülék megszüntetésére. Ilyenkor a melegvíz rendszer átalakítása elektromos üzeműre egy komplex, több szakmát is magába foglaló feladat ami víz, villany, gáz-szereléssel és a kémény lefalazásával jár. Mi segítünk Önnek a probléma teljeskörű megoldásában és egy nap alatt elvégezzük a teljes cserét.

Megtérülés

A jelenlegi árak mellett egy villanybojleres rendszer kialakítása 180.000-400.000 Forint közé tehető, javarészt a készüléktől függően. Ezzel szemben egy gázkészülék csere kéménybéleléssel és új készülékkel legjobb esetben is ennek az összegnek háromszorosa.

Így villanybojler beépítésével az egyszeri kiadását jelentősen csökkentheti. De természetesen semmi sincs ingyen. Villanybojlerrel a melegvíz előállítása drágább de mivel tárolós rendszerről beszélünk így sokkal komfortosabb is a felhasználása. Általános tapasztalatunk alapján egy villanybojler és egy gázkészülék cserébe befektetett pénz körülbelül 10 év alatt egalizálja ki magát. Itt nem vettük számításba a karbantartási költségeket ami egy új gázkészüléknél sokkal magasabb mint egy villanybojlernél.

Így bátran merem állítani, hogy egy villanybojler felszerelése gázkészülék helyett átgondolt és jó döntés lehet hosszútávon is. Ráadásul csökkenti a gáztól való függőségünket ami a mai napokban pozitívumként hozható fel a villanybojleres rendszer oldalán.

Jelen esetben nem vettük számításba az egyre népszerűbb és támogatott napelemmel felszerelt rendszereket.

Villanybojler Készülékek

Manapság rengeteg készülék található a piacon de a legelterjedtebb
márkák a Hajdú, Ariston és Bosch bojlerek.

Az egyszerűbb készülékeket kedvelőknek a Hajdú Aquastic vagy
Z szériát ajánlom mert a legjobb szerelői háttérrel rendelkező villanybojler
márka. (álló és fekvő kivitelű bojlerek is elérhetőek)

Akik a designt és összetettebb vezérlehetőséget helyezik
előpontba az Ariston Velis (szögletes forma) és a Lydos bojlerket érdemes
megnézniük. (álló és fekvő kivitelű bojlerek is elérhetőek)

Bosch bojlereket érdemes megnézni azoknak akik egy nagyobb
nemzetközi márka termékét választanák de mindezt kedvező áron. (álló és fekvő
kivitelű bojlerek is elérhetőek)

Villanybojler szerelését Budapesten és környezetében vállaljuk.

Megbízható csapatunk szívesen áll rendelkezésére. Hívjon és segítünk!
+36309639195

www.bojler.hu