Központunk:

Hívjon bizalommal!

Hajdu bojler szerviz

/ Hajdu bojler szerelő Budapesten és környékén

Hajdu bojler szerelő

 

Cégünk, a Bojler.hu, büszkén mutatkozik be Önnek mint az Hajdu villanybojler szakértő szervizpartnere. 

Több mint 30 éves épületgépészeti tapasztalattal rendelkezünk, és elkötelezettek vagyunk abban,hogy megbízható és hatékony melegvíz-ellátást biztosítsunk az ügyfeleink számára. 

Mint Hajdu bojler szerelői, széles skálán kínálunk szolgáltatásokat
és a következő Hajdu bojler típusokat ismerjük részletesen:

 

Hajdu villanybojlerek az országban legelterejettebb és legmegbízhatóbb készülékek. Szervizelésük egyszerű és ésszerű ezért minden háztartásba javasolt vízmelegítők.

Hajdu AQ Bojlerek:

 1. AQ 5: A Hajdu AQ 5 egy kis kapacitású villanybojler, amely 5 liter melegvizet szolgáltat. Kompakt mérete miatt ideális választás lehet kisebb konyhákhoz vagy fürdőszobákhoz, ahol a hely korlátozott.
 2. AQ 50: Az AQ 50 egy kompakt és hatékony villanybojler 50 literes űrtartalommal. Ideális megoldás kisebb lakások vagy fürdőszobák számára, és megbízható melegvíz-szolgáltatást kínál.
 3. AQ 80: Az AQ 80 egy közepes méretű villanybojler, mely 80 liter melegvizet szolgáltat. Energiatakarékos működése révén hozzájárul az alacsonyabb energiafogyasztáshoz.
 4. AQ 100: A Hajdu AQ 100 egy megbízható közepes méretű bojler 100 literes űrtartalommal. Ideális választás lehet közepes méretű háztartásoknak.
 5. AQ 120: Az AQ 120 egy nagyobb űrtartalmú villanybojler, amely 120 liter melegvizet szolgáltat. Kiváló választás lehet olyan helyeken, ahol nagyobb mennyiségű melegvízre van szükség, például nagyobb családok vagy konyhák esetén.
 6. AQ 150: A Hajdu AQ 150 tovább növeli a melegvíz-ellátás kapacitását 150 literes űrtartalommal. Ideális olyan helyekre, ahol jelentős mennyiségű melegvizet használnak.
 7. AQ 200: Az AQ 200 a Hajdu legnagyobb űrtartalmú bojlere 200 literes melegvíz kapacitással. Nagyobb háztartások, vállalkozások vagy egyéb helyek számára ideális választás, ahol nagy mennyiségű melegvizet igényelnek.

Hajdu Z Bojlerek:

 1. Hajdu Z 50: A Hajdu Z 50 egy kis kapacitású villanybojler 50 literes űrtartalommal. Kiváló választás lehet kisebb lakások, konyhák és fürdőszobák számára.
 2. Hajdu Z 80: Az Z 80 egy közepes méretű Hajdu bojler 80 literes melegvíz kapacitással. Hatékony működése révén megbízható melegvíz-ellátást biztosít.
 3. Hajdu Z 120: Az Z 120 közepes méretű villanybojler 120 literes űrtartalommal. Ez a típus alkalmas közepes méretű háztartásokhoz és üzletekhez.
 4. Hajdu Z 150: Az Z 150 egy nagyobb űrtartalmú Hajdu bojler 150 literes melegvizet szolgáltat. Kiemelkedő választás lehet olyan helyeken, ahol nagy mennyiségű melegvizet igényelnek.
 5. Hajdu Z 200: A Z 200 a Hajdu legnagyobb űrtartalmú bojlere 200 literes melegvíz kapacitással. Nagy családok, vállalkozások és egyéb helyek számára ideális választás, ahol nagy mennyiségű melegvizet használnak.

Hajdu Z Smart:

 • Hajdu Z Smart: A Hajdu Z Smart egy modern és intelligens villanybojler, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák és optimalizálják a melegvíz-ellátást a saját igényeikhez. Ez az eszköz lehetővé teszi az energiahatékonyság növelését és a melegvíz-ellátás optimalizálását. A Hajdu Z Smart villanybojlerek különösen alkalmasak azoknak, akik szeretnék maximalizálni a komfortot és minimalizálni az energiaköltségeket.

Hajdu FT és FTA Bojlerek:

 • Hajdu FT: A Hajdu FT villanybojlerek számos különböző űrtartalommal elérhetők, és rendkívül energiatakarékosak. Ezek az eszközök alkalmasak a melegvíz különböző felhasználási módokhoz, és hozzájárulnak a fenntartható energiafogyasztáshoz.
 • Hajdu FTA: Az FTA típusok továbbfejlesztett változatai a Hajdu FT bojlereknek, és kiegészülnek egy extra réteggel a jobb hőszigetelés érdekében, ami hatékonyabb energiahasználatot és hosszabb élettartamot eredményez.

Hajdu ZA Bojlerek:

 • Hajdu ZA: A Hajdu ZA bojlerek a korszerű technológia és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálják. Ezek a bojlerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ideálisak olyan környezetekhez, ahol a melegvíz-ellátás kritikus fontosságú, például fürdőszobákban és konyhákban.

Hajdu Flat Bojlerek:

 • Hajdu Flat: A Hajdu Flat bojlerek modern kialakításukkal és kiváló minőségű anyagaikkal kiváló választást jelentenek a melegvíz-ellátáshoz. Kompakt méretük miatt ideálisak lehetnek olyan helyekre, ahol a hely korlátozott, például kisebb lakásokhoz vagy fürdőszobákhoz.

Hajdu Smiley Bojlerek:

 • Hajdu Smiley: A Hajdu Smiley bojlerek rendkívül könnyen kezelhetők és energiatakarékosak. Azok számára készültek, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének melegvizet készíteni. Kompakt méretük és modern dizájnjuk a konyhák és fürdőszobák stílusához is illeszkedik.

Hajdu ZV Bojlerek:

 • Hajdu ZV: A Hajdu ZV bojlerek a legkorszerűbb technológiát használják fel a hatékony melegvíz-ellátás érdekében. Ezek a bojlerek rendkívül energiatakarékosak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Különféle méretekben elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot.

További Hajdu Földön Álló Bojlerek és Indirekt Tárolók:

 • A Hajdu további földön álló bojlerek és indirekt tárolók számos változatban és méretben elérhetők. Ezek a készülékek kiemelkedő melegvíz-ellátást és energiatakarékos működést kínálnak, és alkalmazhatók olyan környezetekben, ahol a melegvíz-ellátás megbízhatósága kulcsfontosságú. A Hajdu földön álló bojlerek és indirekt tárolók segítségével biztos lehet abban, hogy mindig elegendő melegvizet áll rendelkezésre.

Bízhat bennünk, mint Hajdu bojler szervizpartnerben. Az Hajdu hivatalos szerelőjeként minőségi munkát és megbízható melegvíz-ellátást biztosítunk Önnek. Keressen minket még ma, és engedje meg, hogy segítsünk helyreállítani melegvíz-szolgáltatását Hajdu bojlerrrel!