Központunk:

Hívjon bizalommal!

Hőszivattyús bojler beszerelés

/ Hőszivattyús bojler

Hőszivattyús Villanybojler Beszerelés – Energiahatékony Melegvíztároló

 

Az új hőszivattyús villanybojler technológia hatékonyan kombinálja az elektromos és a megújuló energiát, így akár 50%-kal nagyobb energiamegtakarítást nyújt, mint a legnagyobb hatásfokú B osztályú elektromos vízmelegítők.

Energiamegtakarítás, Nap Mint Nap

A hőszivattyús villanybojler megtérülési ideje akár 2 év is lehet, összehasonlítva egy 120 literes hagyományos „C” energia osztályú vízmelegítővel.* Az energia-megtakarítási idő hossza függ a beállított vízhőmérséklettől, a felhasznált vízmennyiségtől és az energiahatékonysági funkciók használatától. Az áramdíjat 38 Ft/kWh alapján számoltuk.

Miért válassza a Hőszivattyús Villanybojlert?

  • Környezetbarát megoldás: A hőszivattyús villanybojler megújuló energiát hasznosít, így hozzájárul a környezet védelméhez és az alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátáshoz.
  • Energiahatékonyság: A hőszivattyús technológia hatékonyan hasznosítja a rendelkezésre álló energiát, ezáltal csökkenti az energiafelhasználást és a rezsiköltséget.
  • Rugalmas telepítés: A bojler.hu vállalja hőszivattyús bojlerek beépítését meglévő meleg víz rendszerekbe is. Az elérhető falra függeszthető 80-100 literes méretek és a nagyobb 100-200 literes földön álló kivitel is széleskörű választékot biztosít lakásokhoz.

 

Szakértő Szolgáltatás a Bojler.hu-tól

Cégünk hosszútávú megoldásokkal és minőségi alkatrészekkel biztosítja elégedettségét a hőszivattyús bojler használata során. Szakembereink magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a telepítés során, így biztos lehet abban, hogy a rendszer hosszú távon megbízhatóan fog működni.

Keressen Minket és Tegye Energiahatékonyabbá Házát!

Várom érdeklődő megkeresését, és örömmel válaszolok további kérdéseire. Tegye otthonát energiahatékonyabbá és környezetbarátabbá a bojler.hu szakértői segítségével!

Hívjon minket vagy keressen Live chaten időpont egyeztetés miatt.

Tel.: +36309639195

*Az árak és megtakarítási idők tájékoztató jellegűek, azok pontosításához kérje szakértőink segítségét!