Thermex Flat Smart bojler szerelő

Thermex bojler szerelő

Thermex bojlerek az idei évben jelentek meg a Magyar piacon az Ariston Velis típusú bojlerek versenytársaként. Kialakításuk, kapacitásuk és formájuk is hasonló. Két tartállyal rendelkeznek és okos vezérélésük van így B katágóriás energiahatékonysági besorolással rendelkeznek. Megjelenése szögletes, modern és lapos így jól illeszkedik a fürdőszobába, kevés helyet foglal el az így is sokszor kicsi helységből.

Thermex Flat Smart bojler szerelése

Kiviteléből adódóan jól szerelhető falra függeszthető villanybojler. Elhelyezése lehet függőleges és vízszintes is. Vízszintes szerelés esetén a bojler jobbra dönthető, a bekötések így balra találhatóak. Vízszintes elhelyezés esetén figyelni kell a javíthatóságra így érdemes legalább 30-50cm helyet hagyni, hogy hozzáférhető legyen.

Thermex Villanybojler karbantartása

Themex flat villanybojlerek vízkőtelenítése 2 évenként ajánlott így garantálható a hosszú élettartam. A karbantartás során a fedlap lenyitása után tudjuk a vízkövet eltávolítani. Ez a művelet a bojler leeresztésével jár. Az anód és a fűtőszál ellenőrzése után a bojler összeszerelésével és újbóli üzembehelyezésével végződik a villanybojler karbantartás.

Thermex Flat bojlerek három üzemódban üzemelhetők

Hagyományos fűtési mód – Ebben az üzemmódban a fűtési teljesítmény kizárólag a beállított és a mért hőmérséklet érték alapján kapcsol be, három, 55°C/65°C/75°C kiválasztható felfűtési hőmérséklettel.
 Fagyvédő üzemmód – Ha a villanybojler az elektromos hálózathoz csatlakoztatva, de kikapcsolt állapotban van, és a tartály víz hőmérséklete 5°C alá csökken, automatikus elindítja a fűtést, majd a 10°C elérése után kikapcsol.
 Okos, öntanuló működési mód (Smart) – Ebben a működési módban a víz felfűtést egy kimondottan erre a célra fejlesztett algoritmus szabályozza. Elsősorban abban az esetben érdemes ezt választania, amennyiben a napi felhasznált vízmennyiség jellemzően túllépi a villany bojler űrtartalmát és rendszeres idő sávokhoz köthető a forró víz felhasználás. A működés a költségek és a felesleges felfűtésből eredő hőveszteség csökkentésére és a jellemző felhasználási időpontokra való meleg víz biztosításra összpontosít. Míg a jellemző felhasználási idő szakaszokon túl egy alacsonyabb hőmérsékleten tartja a tartályban lévő víz hőmérsékletét.

Thermex Flat villanybojlerek adatai

Thermex Flat villanybojler szerelő

Thermex bojlerek szerelését és karbantartását vállaljuk. Több 10 éves tapasztalatunkkal, minőségi munkát végzünk és garanciát vállalunk az általunk elvégzett szerelésekre. Hívjon bizalommal és segítünk Thermex típusú bojlere beépítésében és karbantartásában, javításában is!